Skadedyrkontroll Arendal

5 stjerner

Sørlandet Skadedyrkontroll – Løsningen på dine skadedyrproblemer

Med vår ekspertise og erfaring tar vi oss av skadedyrproblemet. Du kan være trygg på at det blir gjort på en skikkelig og effektiv måte, til en konkuransedyktig pris.

10 + 9 =

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesjonell og rask kundeservice. Informativ og betryggende håndtering av problemet. Anbefales på det sterkeste!

Hedda Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektiv og profesjonell behandling.Ikke lengre plaget av gnagere. Kjempefornøyd med avtalen og det til en god pris!

Pål Alavarez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kjempeflink, profesjonell og punktlig. Hadde en hyggelig samtale under alt arbeid som ble utført, vil 10/10 anbefale😁👍

Simen Gundersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!

August Ubeda

Når du trenger hjelp med skadedyrbekjempelse i Arendal

Skadedyr er et økende problem i Arendal. Det milde fuktige klimaet vi har, gir ypperlige levekår for en del av artene som ofte skaper bygningsskader og ubehag. Alle i vårt skadedyrfirma er opplært i å bruke miljøvennlige metoder som fjerner eller forebygger skadedyrproblemet uten å belaste omgivelsene unødig. Den viktigste bekjempelsesmetoden er alltid eksklusjon. Holder man skadedyr ute fra boligen er faktisk ikke dyret å anse som et problem.

De mest vanlige skadedyrene er mus, rotter, stokkmaur, sukkermaur, skjeggkre, Stripet borebille, husbukk og veggedyr

Rotter og mus i Arendal

Rotter og mus krever mat, husly og vann. Husly gir beskyttelse mot rovdyr, vær, og et gunstig sted å yngle. Selv om gnagere krever vann, er deres varierende veldig etter art. Fordi gnagermat og tildekking (dvs. vegetasjon) kan være det påvirket av menneskelige aktiviteter, har det vært betydelig utvikling av strategier for å redusere populasjoner og skader ved å manipulere vegetasjon. Bruk eksklusjon og behandlingsmetoder for å bli kvitt gnagere på en trygg og kostnadseffektiv måte. Den mest effektiv langsiktige løsningen er å holde gnagere ute i utgangspunktet. Tiltak som tetting av gjennomføringer og andre inngangspunkter forhindrer gnagere fra å komme inn i bygninger og hjelper deg å unngå en invasjon. Våre teknikere har lang erfaring og høy kompetanse på effektive metoder. Vi et hvordan vi kan fjerne å holde boligen din fri for rotter og mus i fremtiden.

Skjeggkre

Vårt inneklima har vist seg å være veldig godt for skjeggkre. Det er derfor blitt vanlig å finne disse insektene i norske bygg. Skjeggkre tåler langt tørrere forhold enn sølvkre. Skjeggkre kan i helårsoppvarmede boliger opptre i alle rom. Sannsynlig utviklingstid fra egg til kjønnsmodent individ er fra 18 måneder og opp mot tre år. Til tross for at skjeggkre kan overleve på veldig næringsfattige matkilder som papir, er dette en næringskilde for skjeggkre som vil begrense evnene til formering og utvikling. Skjeggkre trenger tilskudd av proteiner for å oppnå full utvikling. Skjeggkre går igjennom flere livsstadier, for å gjennomføre disse stadiene trenger de en mer variert kost som også inneholder proteiner. Evnen til å overleve lenge på papir er derfor trolig forbeholdt de senere stadier i utviklingen. Hos insekter er produksjon av egg koblet til høyt inntak av proteinrik føde. Skjeggkre vil sannsynligvis ikke kunne produsere egg dersom matkilden kun består av cellulose. Andre insekter som kommer inn I habitatet til skjeggkre og dør, vil kunne være en god kilde til proteiner.