Bekjempelse av skjeggkre

5 stjerner

Sørlandet Skadedyrkontroll – Løsningen på dine skadedyrproblemer

Med vår ekspertise og erfaring tar vi oss av skadedyrproblemet. Du kan være trygg på at det blir gjort på en skikkelig og effektiv måte, til en konkuransedyktig pris.

8 + 5 =

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesjonell og rask kundeservice. Informativ og betryggende håndtering av problemet. Anbefales på det sterkeste!

Hedda Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektiv og profesjonell behandling.Ikke lengre plaget av gnagere. Kjempefornøyd med avtalen og det til en god pris!

Pål Alavarez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kjempeflink, profesjonell og punktlig. Hadde en hyggelig samtale under alt arbeid som ble utført, vil 10/10 anbefale😁👍

Simen Gundersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!

August Ubeda

SKJEGGKRE – HVA ER DET OG HVORDAN FJERNE DEM

Skjeggkre kan bli veldig tallrike å være veldig sjenerende i boliger hvor de har fått utvikle seg over tid. En behandling mot skjeggkre er relativt enkel og rimelig. Sørlandet skadedyrkontroll utfører bekjempelser mot skjeggkre med de midler og metoder som har absolutt best effekt. Norsk folkehelseinstitutt har utviklet en metode for bekjempelsesmetode som fungerer mye bedre enn alle andre forsøk på å bli kvitt skjeggkre. Vi bruker utelukkende denne metoden. Behandling mot skjeggkre utføres raskt og effektivt, med priser for behandling helt ned mot 2500kr.

Skjeggkrebehandling i henhold til retningslinjer fra FHI

Siden 2013 har skjeggkre skapt store ubehag i boliger i Norge. Folkehelseinstituttet arrangerte derfor et kunnskapsprosjekt for å finne den beste metoden for behandling av skjeggkre i boliger. Behandlingsformen som var overlegent bedre ann alle andre metoder undersøkt var punktbehandling med forgiftet åte inneholdende virkestoffet Indoxacarb.

Vi i Sørlandet skadedyrkontroll bruker utelukkende denne metoden og følger retninglinjene fra kunskapsprosjektet for å være sikre på at resultatet av våre behandlinger er optimale til ennhver tid.

KJENNETEGN PÅ SKJEGGKRE

Skjeggkre skiller seg fra sølvkre ved hjelp av sine lange antennene og haletråder samt behåringen. De blir vanligvis 15-19 mm lange og kan leve i opp til 7 år. Skjeggkre lever kun innendørs i Norge.

UNDER NORMALE FORHOLD GJØR SKJEGGKRE OG SØLVKRE LITEN SKADE

Skjeggkre og sølvkre gjør vanligvis liten skade, men de anses likevel som skadedyr da mange opplever det som sjenerende med insekter og føler situasjonen som ubehagelig. Museumsgjenstander, frimerkesamlinger, visse tekstiler eller gamle bøker kan ødelegges hvis skjeggkre og sølvkre får utvikle seg fritt.

Hvis man har store mengder skjeggkre eller sølvkre, kan det være lurt å kontakte et skadedyrfirma for hjelp.