Vi løser problemer med rotter

5 stjerner

Sørlandet Skadedyrkontroll – Løsningen på dine skadedyrproblemer

Med vår ekspertise og erfaring tar vi oss av skadedyrproblemet. Du kan være trygg på at det blir gjort på en skikkelig og effektiv måte, til en konkuransedyktig pris.

13 + 14 =

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesjonell og rask kundeservice. Informativ og betryggende håndtering av problemet. Anbefales på det sterkeste!

Hedda Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektiv og profesjonell behandling.Ikke lengre plaget av gnagere. Kjempefornøyd med avtalen og det til en god pris!

Pål Alavarez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kjempeflink, profesjonell og punktlig. Hadde en hyggelig samtale under alt arbeid som ble utført, vil 10/10 anbefale😁👍

Simen Gundersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!

August Ubeda

Har du problemer med rotter i huset ditt? Det å få rotter inn i boligen kan være en stor plage og en potensiell helsefare for både deg og din familie. Ikke bare kan de ødelegge eiendelene dine, men de kan også bære med seg sykdommer og parasitter.

Hva kan vi gjøre?

Våre erfarne skadedyrbekjempere kan hjelpe deg med å bli kvitt rotteproblemet på en effektiv og trygg måte.

Vi vil inspisere hjemmet ditt for å identifisere inngangspunkter, slik at vi kan stoppe flere rotter fra å komme inn. Deretter vil vi sette i gang med å fjerne de rottene som allerede er kommet inn. Vi benytter kun miljøvennlige og effektive metoder for å sikre at ingen andre dyr eller mennesker blir skadet.

Vi vil også gi deg råd om hvordan du kan forebygge rotter i fremtiden. Dette kan inkludere å tette hull og sprekker i vegger, utbedre andre typer defekter og å holde hjemmet rent og ryddig.

Ta kontakt

Ikke la rotter ta over hjemmet ditt og true helsen din. Det å få rotter i hus kan være en stor belastning å påvirke hverdagen vår på en veldig negativ måte. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp med skadedyrbekjempelse av høy kvalitet. Vi vil sørge for at du blir kvitt skadedyr raskt og effektivt.