Vi løser maurproblemer

5 stjerner

Sørlandet Skadedyrkontroll – Løsningen på dine skadedyrproblemer

Med vår ekspertise og erfaring tar vi oss av skadedyrproblemet. Du kan være trygg på at det blir gjort på en skikkelig og effektiv måte, til en konkuransedyktig pris.

9 + 9 =

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesjonell og rask kundeservice. Informativ og betryggende håndtering av problemet. Anbefales på det sterkeste!

Hedda Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektiv og profesjonell behandling.Ikke lengre plaget av gnagere. Kjempefornøyd med avtalen og det til en god pris!

Pål Alavarez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kjempeflink, profesjonell og punktlig. Hadde en hyggelig samtale under alt arbeid som ble utført, vil 10/10 anbefale😁👍

Simen Gundersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!

August Ubeda

Maur i hus – Bli kvitt problemet raskt og enkelt med våre løsninger

Hvilke type maur kommer inn i hus

Det er vanligvis sukkermaur(små svarte maur) eller stokkmaur som kommer inn i boliger i Norge. Maur blir som oftest synlig på våren og sommeren etter de er kommet ut fra dvale. Dersom maur flytter inn i en konstruksjon kan dette utvikle seg til et alvorlig problem. Maur er små insekter som kan krype inn i små sprekkeneåpninger i bygninger på jakt etter mat eller et sted å bosette sin koloni. De kan skape mye ubehag og kan også forårsake skade på strukturer boliger og ødelegge matvarer.

Våre løsninger for maur i hus

Vi tilbyr en rekke effektive løsninger for å bli kvitt maur i huset ditt. Våre erfarne teknikere vil først inspisere ditt hjem for å identifisere type maur, hvor de oppholder seg og evaluere skaden de har forårsaket. Deretter vil vi bruke en kombinasjon av metoder for å eliminere maurkolonier fra roten. Våre metoder skreddersys for hvert enkelt oppdrag. Vi sikrer at barn, kjæledyr og andre beboere i boligen er trygge go sikre gjennom hele bekjempelsesprosessen.

Effektive og miljøvennlige metoder

Vi bruker metoder og midler som har minst mulig negativ innvirkning på miljøet. Alikevel bruker vi milder som gir en god effekt for å løse det aktuelle problemet.

Ta kontakt idag for å løse dine problemer med maur.