Skadedyrkontroll Kristiansand

5 stjerner

Sørlandet Skadedyrkontroll – Løsningen på dine skadedyrproblemer

Med vår ekspertise og erfaring tar vi oss av skadedyrproblemet. Du kan være trygg på at det blir gjort på en skikkelig og effektiv måte, til en konkuransedyktig pris.

9 + 13 =

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesjonell og rask kundeservice. Informativ og betryggende håndtering av problemet. Anbefales på det sterkeste!

Hedda Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektiv og profesjonell behandling.Ikke lengre plaget av gnagere. Kjempefornøyd med avtalen og det til en god pris!

Pål Alavarez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kjempeflink, profesjonell og punktlig. Hadde en hyggelig samtale under alt arbeid som ble utført, vil 10/10 anbefale😁👍

Simen Gundersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!

August Ubeda

Skadedyr er et økende problem i Agder. Det milde fuktige klimaet vi har langs kysten vår, gir gode vekstvilkår for en del av insektartene som bor her. Noen av disse kan skape bygningsskader og ubehag.

Våre teknikere er kjent med de lokale forholdene på Sørlandet, de er opplært i å bruke miljøvennlige metoder som fjerner eller forebygger skadedyrproblemene vi normalt sett har i denne landsdelen. Vårt mål er å ikke belaste naturen vår unødig.

Den viktigste bekjempelsesmetoden er alltid å holde skadedyr ute. Holder man skadedyr ute fra boligen er faktisk ikke dyret å anse som et problem.

De mest vanlige skadedyrene er mus, rotter, stokkmaur, sukkermaur, skjeggkre, husbukk og veggedyr

Vanlige skadedyr i Kristiansand

  1. Rotter og mus: Disse gnagerne er en av de mest kjente skadedyrene i Kristiansand og kan forårsake betydelige skader på eiendommer og matlagre. De kan også spre sykdommer og bakterier.
  2. Maur: Maur er vanlige insekter som kan invadere hjemmet ditt og bli en plage. De kan forårsake skader på treverk og matvarer.
  3. Veps og bier: Disse stikkende insektene kan være farlige for de som er allergiske mot deres gift, og de kan forårsake skader på bygninger ved å bygge reir.
  4. Skjeggkre: Insektet utgjør ingen helsefare, men mange opplever det som psykisk terror å ha det kravlende rundt i huset.
  5. Borebiller er en fellesbetegnelse på små biller som gjør skade på treverk. De har flere lokale navn, som, Mit, Mott, Morr og Makk. 

Opplever du at skadedyr preger hverdagen din negativt? Ta kontakt med oss i Sørlandet skadedyrkontroll. Vi løser ditt skadedyrproblem.